Остра сърдечносъдова недостатъчност  е причината за смъртта на 80-годишния Ангел

...
Остра сърдечносъдова недостатъчност  е причината за смъртта на 80-годишния Ангел
Коментари Харесай

Намереният мъртъв край Пловдив Ангел е починал от сърдечна недостатъчност

Остра сърдечносъдова недостатъчност  е повода за гибелта на 80-годишния Ангел Байрактаров, чийто мъртвец беше открит в околност край пловдивското село Моминско. Той бе открит на 3 км от автомобила си 11 дни след изгубването му.
Прочетете още
Това заяви районният прокурор Атанас Илиев, базирайки се на данните от съдебномедицинската експертиза. Разследването продължава, само че няма данни за упражнено принуждение над възрастния мъж, разясни той пред 24 часа.

По-рано дъщерята на Байрактаров заяви в обществените мрежи, че е имало закани за живота му. “В понеделник ще разпоредя инспекция, с цел да установим дали са получавани в прокуратурата сигнали за закани към Ангел Байрактаров ”, съобщи прокурор Илиев.

На 19 септември от полицията оповестиха, че  Байрактаров  е липсващ и се търси.  Последната връзка с Ангел била на 17 септември. Дъщеря му Настя се чула с него към 19 ч. Баща ѝ се оплакал, че не може да открие мостчето, което го извежда на основния път.

“Звучеше доста обезпокоително ”, съобщи тогава Настя. Преди това в региона е имало стихия. Тя се качила на такси и тръгнала да го търси, само че без резултат.

На идващия ден  околните му откриха колата му край село Моминско. Автомобилът бил празен,  на отъпкан път вдясно от основния.  В издирването на Байрактаров се присъединили и доброволци и служители на реда, само че не намерили нищо.

На 29 септември  Настя заяви в обществените мрежи за гибелта му. “Полицията откри натрупа на 3 км от колата. В регион, който беше претърсван неведнъж от доброволчески отряди, кучета и водолази. Намерен е на 11-ия ден ”, разясни тя.

Тогава добави, че  към татко ѝ е отправена опасност за гибел от човек, който е правил това в течение на 15 година и против него са подадени стотици тъжби в прокуратурата, само че не са взети никакви ограничения. Същото лице е нанесло нечовечен побой на Ангел преди няколко месеца  и се заканило, че ще го унищожи. Според нея нападателят на татко ѝ е бил с възприятие на безотговорност поради бездействието на държавните органи.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР